Το 4ο φθινοπωρινό ράλλυ Αμαρύνθου θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μία χρονιά στις 8 και 9 Οκτωβρίου.

Για αυτό το θεσμό η Δήμαρχος Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ αναφέρει τα εξής:

Άννα Παππά, Υποψήφια Εύβοιας ΝΔ 2019 Ιούλιος
Πρόκειται για έναν αγώνα του μηχανοκινήτου αθλητισμού, που έγινε θεσμός για την περιοχή μας, συγκεντρώνοντας όλο και περισσότερους φίλους του αθλήματος, αλλά και επισκέπτες και θεατές, που παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τον αγώνα σε όλη του την διαδρομή !
Ο Δήμος Ερέτριας παρών πάντα σε τέτοιες πρωτοβουλίες, διευκολύνει και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια, ώστε ο αγώνας να διεξάγεται με τις καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες για τους διαγωνιζόμενους, τους διοργανωτές και κυρίως για τους θεατές.
Καθοριστική η παρουσία και η βοήθεια των εθελοντικών οργανώσεων του Δήμου μας, στην διοργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα σε όλες του τις φάσεις, στους διοργανωτές και συμμετέχοντες, που όλοι γνωρίζουμε ότι με οικονομικό κόστος, με πολύ γνώση και αγάπη προσφέρουν μοναδικό θέαμα, ανάλογο πολύ μεγαλύτερων και ακριβότερων διοργανώσεων.
Η τελετή εκκίνησης θα είναι πανηγυρική, με την παρουσία, όπως κάθε χρόνο, της Δημοτικής αρχής, αλλά και πλήθους κόσμου και θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 18.30 στην κεντρική πλατεία Αμαρύνθου, όπου επίσης θα γίνει ο τερματισμός και οι απονομές των επάθλων στους νικητές, την επόμενη ημέρα, Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 17.00 στο ίδιο σημείο.