Ο Αντιδήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη σήμερα Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega και στους δημοσιογράφους Μαριλένα Γεραντώνη και τον Γιάννη Χρηστάκο.

Ο κ. Θεοδώρου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων Κύμης που θα λάβει χώρο στην πλατεία Κύμης το τριήμερο 5-7 Αυγούστου 2022, σε μία προσπάθεια ανάδειξης των παραγόμενων ποιοτικών προϊόντων της ευρύτερης περιοχής μέσα στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου. Ωστόσο ο κ. Θεοδώρου έδειξε και την δυσαρέσκεια του για τον τουριστικό κλάδο που δυστυχώς φέτος η πληρότητα αγγίζει το 70% στην Εύβοια.

Η Εύβοια δεν έχει ανάγκη μόνο από επιδόματα, χρειαζόμαστε ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο και υποδομές, είπε ο κ. Θεοδώρου κατά την ολοκλήρωση της συνέντευξης του.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

Ακολουθείστε μας στο Google News