Τη δική του άποψη για τα όσα συνέβησαν τις τρεις τελευταίες ημέρες με την καταστροφική πυρκαγιά στη Λίμνη καταθέτει μέσω επιστολής του ο Θοδωρής Ρουμελιωτάκης.

Μεγάλη η λύπη για την καταστροφή από την πυρκαγιά στην Λίμνη ,αφού έκαψε ένα από τα ομορφότερα τοπία της Εύβοιας, από τα μέρη που πολλοί είχαμε -και έχουμε – στην καρδιά μας αφού έχουμε ζήσει όμορφες στιγμές στο διάβα του χρόνου. 
Μεγαλύτερος όμως ο θυμός αφού μέσα από τα αποκαΐδια βλέπουμε για άλλη μία φορά τις τεράστιες ευθύνες των «υπευθύνων» της πολιτείας να στέκονται ανήμποροι μπροστά στην φυσική καταστροφή και να προσεύχονται για την εξασθένηση του ανέμου !!. 
Εδώ ακριβώς μπαίνουν τα μεγάλα ερωτήματα προς τους ανευθυνο-υπεύθυνους όλων βέβαια των ως τώρα κυβερνώντων και ιδιαίτερα βέβαια προς τον τελευταίο Υπουργό αγροτικής ανάπτυξης Κο Αποστόλου που κατάγεται -μάλιστα- από την καμμένη περιοχή και έχει -μάλιστα- την ειδικότητα του δασολόγου!? και αυτά τα ερωτήματα αφορούν αρχικά τι έκαναν οι «υπεύθυνοι» για την πρόληψη; στην συγκεκριμένη περιοχή ; που ήταν από τα λίγα εναπομείναντα πλούσια δάση της Εύβοιας, σχεδόν τίποτα ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ (όπως δεν κάνουν και στην υπόλοιπη χώρα). 
Αφού ούτε πυροσβεστικές εγκαταστάσεις υπήρχαν, ούτε επαρκείς αντιπυρικές ζώνες, βέβαια δεν μιλάμε για τα σύγχρονα συστήματα πρόληψης όπως ανίχνευσης φωτιάς, κάμερες κλπ. 
Αλλά πως να κάνουν αφού προτιμούν να πληρώνουν υποταγμένοι τους τοκογλύφους δανειστές αντί να δίνουν χρήματα για να διαφυλάξουν τα δάση της χώρας μας. 
Σε τελική ανάλυση προσαρμόζονται όλοι τους οι ανευθυνο-υπεύθυνοι στο πολιτικό τους δόγμα που είναι ότι κανένας τους ΔΕΝ αναλαμβάνει καμία ευθύνη και να είχε έστω την τσίπα να παραιτηθεί για την ανεπάρκεια του , παρά πιστεύουν ότι με τα επικοινωνιακά τερτίπια τους θα περάσει και αυτό……….
Ένας Ευβοιώτης
Θοδωρής  Ρουμελιωτάκης