Τιμώντας την επέτειο μνήμης για τα 60 χρόνια από το θάνατο του Γεωργίου Ν. Παπανικολάου το Πολιτιστικό Σωματείο Φίλων του Ινστιτούτου Παπανικολάου “ΙΠΠΟΚΛΗΣ” και ο Κώστας Καρτελιάς διοργανώνουν εκδήλωση υπό την αιγίδα του Προέδρου της πόλεως της Κύμης, γενέτειρας του Γ.Ν Παπανικολάου κου. Άγγελου Μαργέλη.

Η εκδήλωση – συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Κύμη Palace Παραλία Κύμης Ευβοίας, την Παρασκευή 29 Απριλίου και ώρα 19:00 με θέμα “Η Αξία του Ανθρώπου”.

Στο πάνελ της συζήτησης, με συντονιστή τον Δημοσιογράφο κ. Γιάννη Τριάντη, θα συνομιλήσουν ο π. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και Καθηγητής Συνταγματικού δικαίου κ. Προκόπης Παυλόπουλος και ο π. Πρύτανης του ΕΚΠΑ, Καθηγητής Φιλοσοφίας κ. Θεοδόσης Πελεγρίνης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και η πρόσκληση είναι ανοιχτή για το κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει την εκδήλωση. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, κρίνεται απαραίτητη για την καλύτερη εξυπηρέτηση, η κράτηση θέσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη κα. Κίκη Παπακωνσταντίνου, στο mail hippoklis@gmail.com και στο τηλέφωνο 6932401899.

Ακολουθείστε μας στο Google News