Η υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε» Έλενα Βάκα, συνεχίζει τις περιοδείες της στις γειτονιές του Δήμου Χαλκιδέων με συνεργάτες της και υποψήφιους συμβούλους.

Την Πέμπτη 16 Μαΐου, το απόγευμα, η Έλενα Βάκα συναντήθηκε με κατοίκους των Αλατσάτων, οι οποίοι της ανέφεραν τα προβλήματα της περιοχής με κύριο εκείνο της συγκέντρωσης ομβρίων υδάτων σε δρόμους γύρω από το 18ο Δημοτικό σχολείο. Η υποψήφια δήμαρχος τους μίλησε για τις προτεραιότητες του συνδυασμού «Αλλάζουμε» που αφορούν σε έργα ύδρευσης και αποχέτευσης.

Αργότερα η Έλενα Βάκα συναντήθηκε με κατοίκους του Καλοχωρίου – Παντειχίου και του Φάρου Αυλίδας. Η υποψήφια Δήμαρχος, ανέπτυξε στους κατοίκους το πρόγραμμα του συνδυασμού «Αλλάζουμε», δηλώνοντας ότι προτεραιότητά της θα είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και στην Δημοτική Ενότητα Αυλίδας.

Τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς της Χαλκίδας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου η Έλενα Βάκα.

Η Έλενα Βάκα συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς και το βοηθητικό προσωπικό και άκουσε με προσοχή όλα τα ζητήματα που της έθεσαν. «Ως Δημοτική Αρχή θα σταθούμε αρωγοί στο σπουδαίο έργο που επιτελείται» είπε η υποψήφια Δήμαρχος.