Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαΐου η εκδήλωση του συνδυασμού Συμπολιτεία στην παραλία Κύμης στο μαγαζί Ρόδον Summer.
Καλεσμένοι της εκδήλωσης ήταν οι Λάμπης Λιβιεράτος και ο Θάνος Καλλίρης, ενώ η εκδήλωση είχε ως στόχο τη συζήτηση, το προβληματισμό και τη διασκέδαση των νέων ανθρώπων του Δήμου.
Από την εκδηλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και ο δραστήριος νέος και υποψήφιος Δημοτικός Συμβούλος με το συνδυασμό Συμπολιτεία, Αλέξανδρος Θεοδώρου.
Ο Αλέξανδρος συναντήθηκε με τους νέους της περιοχής και ανέπτυξε μια εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα του τόπου, ενώ μοιράστηκε τα όνειρα του και τις σκέψεις του για τη βελίωση τόσο του Δήμου όσο και της ποιότητας ζωής των δημοτών.
Στη συνέχεια και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες απόλαυσε και αυτός όπως και οι υπόλοιποι νέοι τη μουσική συντροφιά των διαχρονικών τραγουδιστών.
Ακολουθείστε μας στο Google News