Σε συνέχεια της προηγούμενης συνάντησης, που έγινε στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας την Παρασκευή 27 Ιουλίου, έγινε συνάντηση στην ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΥΜΗΣ, με θέμα συζήτησης : « Ενημέρωση για την λειτουργία του εργοστασίου και τις προοπτικές του».

Από πλευράς Εταιρίας ήταν ο διαχειριστής κ. ΚΡΙΘΑΡΗΣ   και ο Διευθυντής κ. ΠΡΑΜΑΤΙΑΣ.

Γιάννης Μπουροδήμος, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΚΙΝΑΛ - 2019

Εκτός από τον Πρόεδρο και την Γεν. Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, σύσσωμο ήταν και το Δ.Σ. του Σωματείου.
Ακόμη παρών ήταν ο ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κ.ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ και ο Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Δ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ με τον Διευθυντή του γραφείου του κ. ΒΟΥΚΟΥΤΗ .΄

Εγινε συζήτηση επι της ουσίας των προβλημάτων του εργοστασίου και κατέληξαν στα εξής:
1.   Να γίνουν ερωτήσεις για την παραγγελία των κρανών  που  καθυστερούν  από το 2003  που δίνουν προοπτική για τα επόμενα  3-5 χρόνια.
2.   Να ερωτηθούν οι Κυβερνώντες  τι έχουν γίνει τα αντισταθμιστικά οφέλη από παραγγελίες οπλικών συστημάτων από την Γαλλική ΝΤΑΣΟ.
3.   Ποιες ενέργειες γίνονται για την κατασκευή ΑΣΦΑΛΩΝ και αξιόπιστων Αλεξίσφαιρων γιλέκων της Ελληνικής Αστυνομίας και όχι μόνο.
4.   Και τέλος ποιοι   είναι οι σχεδιασμοί των Κυβερνώντων για την συνεχή λειτουργία του μοναδικού εργασιακού πνεύμονα της  περιοχής και ποιες οι αναπτυξιακές  προοπτικές του.

Το Θέμα της ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ καρκινοβατεί από το 2005 και επιτέλους το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί με τα ανάλογα φάρμακα και όχι με ασπιρίνες.

ΚΑΛΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ τους φορείς και τους Βουλευτές του Νομού σε κοινό συντονισμό για την όσο πιο γρήγορα γίνεται ΛΥΣΗ του προβλήματος.

Εργατικό Κέντρο Ευβοίας