Μία μοναδική εμφάνιση έκανε στην πόλη της Χαλκίδας ο μεγάλος καλλιτέχνης Γιώργος Νταλάρας το Σάββατο 23 Μαΐου.
Με αφετηρία τη μουσική σκηνή της Οδού Ονείρων ο Γιώργος Νταλάρας πρόσφερε ένα όμορφο βράδυ Σαββάτου σε όσους επέλεξαν την Οδό για τη διασκέδαση τους.
Μία αναδρομή στο παρελθόν, τραγούδια από την καινούργια του δουλειά, ένα πρόγραμμα που σε ταξίδευε ήταν μόνο μερικά από όσα πρόσφερε για 3 ώρες ο Γιώργος Νταλάρας στην κατάμεστη Οδό Ονείρων.
Μαζί του σε αυτή την εμφάνιση είχε και 2 πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες την Ασπασία Στρατηγού και το Βασίλη Κορακάκη, οι οποίοι με τις μελωδικές φωνές τους και τους ήχους του μπουζουκιού ταξίδεψαν το κοινό της Χαλκίδας.

Ένα ταξίδι στις αισθήσεις με άρωμα από το παρελθόν αλλά και από το πολλά υποσχόμενο μέλλον, μία εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ και υπέροχες μελωδίες συντέλεσαν σε μία εξαίρετη βραδιά, λίγο πριν η Οδός Ονείρων ρίξει την αυλαία της για φέτος.
Από εκείνες τις βραδιές που μόνο η Οδός μπορεί να μας προσφέρει και ο Γιώργος Νταλάρας ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της χθεσινής βραδιάς..
Ακολουθείστε μας στο Google News