Τα σοβαρά προβλήματα και την αυξημένη επικινδυνότητα για ασθενείς και προσωπικό της ΜΕΘ του Γ.Ν. Χαλκίδας έφερε στη βουλή ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, καταθέτοντας ως αναφορά τη σχετική πρόσφατη ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο.

Ο βουλευτής Ευβοίας & αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επισημαίνει πως, σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων, η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στη ΜΕΘ του Γ.Ν. Χαλκίδας είναι επικίνδυνη, καθώς η πληρότητά της βρίσκεται στο 100%, δεχόμενη περιστατικά ακόμα και από την Πάτρα ή το Ναύπλιο, την ίδια στιγμή που οι ελλείψεις προσωπικού (ιατρικού, νοσηλευτικού, παραϊατρικού και βοηθητικού), φαρμάκων και αναλώσιμων νοσοκομειακών ειδών είναι τεράστιες.

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης με τη σχετική αναφορά ενημερώνει θεσμικά τον υπουργό Υγείας για τους κινδύνους που εγκυμονούν για ασθενείς και εργαζομένους οι συνθήκες που -με ευθύνη και επιλογή της κυβέρνησης της ΝΔ- έχουν δημιουργηθεί στη ΜΕΘ του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Εύβοιας, ζητώντας του παράλληλα ενημέρωση για το τι προτίθεται να πράξει γύρω από το ζήτημα.

Ακολουθείστε μας στο Google News