Η Άννα Παππά γεννήθηκε στη Χαλκίδα, είναι παντρεμένη και μητέρα τριδύμων αγοριών. Είναι αρχιτέκτονας μηχανικός και γνωρίζω τρεις ξένες γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα για μία διετία μετά την απόκτηση του πτυχίου της το 1999 και από τότε μέχρι σήμερα εργάζεται στον Δημόσιο Τομέα στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.

Τη διετία 2017-2018 εκλέχτηκε πρώτη γυναίκα Πρόεδρος στην ιστορία του Τεχνικού Επιμελητηρίου του Νομού Ευβοίας, με το ψηφοδέλτιο της ΔΚΜ.

Για να συμμετάσχει στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη για συμμετοχή νέων ανθρώπων στην μεγάλη προσπάθεια για την επόμενη ημέρα, αποφασιστικό ρόλο έπαιξαν τα όσα είδε τα τελευταία 4 χρόνια να συμβαίνουν στη χώρα μας και το τολμηρό, ρεαλιστικό, σοβαρό και φιλελεύθερο πρόγραμμα της ΝΔ.

Ως γυναίκα εκτός του πολιτικού προσκηνίου, ενεργοποιείται δυναμικά στην πολιτική σκηνή, γιατί πιστεύει ότι η αύξηση της συμμετοχής των γυναικών στις δημοκρατικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων ενισχύει την αξιοποίηση του συνόλου της κοινωνικής εμπειρίας, επιφέροντας καλύτερη ισορροπία για την Ελλάδα που πραγματικά αξίζουμε.

Ακολουθείστε μας στο Google News