Η Βάσω Κόντου είναι γεννημένη το 1972 και έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, Marketing και δημόσιες σχέσεις.

Είναι παντρεμένη με τον Ευάγγελο Πιτσίνη και έχει δύο τέκνα. Τον Δημήτρη φοιτητή Παντείου και διακεκριμένο αθλητή του τένις και την Φωτεινή μαθήτρια του 1ου γυμνασίου Χαλκίδας και αθλήτρια του τένις.

Eίναι ιδρυτικό μέλος της εταιρείας Ευάγγελος Κόντος και ΣIA OΕ απο το 1991. Το 2008 άλλαξε νομική μορφή η εταιρεία και έγινε Ε & Δ Κόντος ΑΕ, στην οποία η κ. Κόντου είναι μέτοχος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου έως και σημερα.

Ασχολείται ενεργά με φιλανθρωπίες και είναι μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χαλκίδας και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η Βάσω Κόντου θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Βασίλη Καθαροσπόρη «Λύση Τώρα».

Ακολουθείστε μας στο Google News