Πλήθος κόσμου γέμισε το ξενοδοχείο Negroponte Resort Eretria την Κυριακή 22 Ιανουαρίου όπου έγινε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ. καθώς και οι βραβεύσεις των καλύτερων αθλητών για το 2022 τόσο από το τμήμα του Στίβου όσο και από το τμήμα της Κολύμβησης . Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του συλλόγου κ. Δεμερτζή Δημήτρη και συνεχίστηκε με την κοπή της πίτας με τις ευλογίες του Πατέρα Κωνσταντίνου Θεόδωρου.

Παρευρέθηκαν και έκαναν τις απονομές , η Δήμαρχός Χαλκιδέων κα Βάκα Έλενα, ο Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Καινοτομίας, Νέων τεχνολογιών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Βαρδακώστας Κωνσταντίνος. ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Παιδείας κ. Γαλάνης Κωνσταντίνος, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κα Αϊδίνη Ελένη, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κ. Νικολάου Παναγιώτης, ο Διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ κ. Γκούνης Φώτης, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς και Εύβοιας κ. Βραϊμάκης Χαράλαμπος, η Ταμίας της ΚΟΕ και Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, κα Σαραντίδου Ελευθερία. Από το Δ.Σ του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ εκτός από τον Πρόεδρο κ. Δεμερτζή Δημήτρη παρευρέθηκαν και ο Αντιπρόεδρος κ. Ράζος Γεώργιος, η Γραμματέας του Δ.Σ του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ Μεταξά Έλενα η Γενική Έφορος κα Παππά Ευαγγελία , πλήθος γονέων και αθλητών. Τέλος το φλουρί το κέρδισε ο αθλητής των ακαδημιών της Κολύμβησης Στέφανος Φιλάϊ, ο σύλλογος του εύχεται πολλές επιτυχίες με υγεία.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες την χρονιά που πέρασε.

Από το τμήμα του Στίβου βραβεύτηκαν οι:
1. ΓΑΡΑΝΤΖΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΤΙΔΑ (8η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στα 100μ και 10η θέση στο άλμα σε μήκος)
2. ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 5ος Όμιλος στη Δισκοβολία και 2η θέση στην Σφαιροβολία)
3. ΣΚΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 5ος Όμιλος στα 200μ με εμπόδια)
4. ΘΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑ (4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 5ος Όμιλος στα 80μ.)
5. ΜΑΡΚΟΣ ΙΣΑΚ (9η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 5ος Όμιλος στην Δισκοβολία)
6. ΛΑΜΠΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ( 12η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 5ος Όμιλος στο Άλμα Τετραπλούν)

Επίσης για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες βραβεύτηκαν οι: ΓΙΓΑ ΑΡΓΥΡΩ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ, ΛΑΜΠΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΘΥΜΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΣΤΕΠΠΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, ΣΚΟΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΘΩΜΑΗ, ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, , ΜΠΡΟΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ και ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

Από το τμήμα της Κολύμβησης βραβεύτηκαν οι:
1. ΡΟΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 4η στα 50 μέτρα πεταλούδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κατηγορία Παγκορασίδων Α΄.
2. ΧΑΜΑΛΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 5η στα 1500 μέτρα ελεύθερο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κατηγορία Νεανίδων
3. ΣΕΠΕΤΗ ΕΛΕΝΗ 6η στα 1500 μέτρα ελεύθερο & 6η θέση στα 4Χ200 ελεύθερο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κατηγορία Παγκορασίδων Β΄.
4. ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ 8η στα 200 ΜΑ & 400 ΜΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κατηγορία Παγκορασίδων Α΄.
5. ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗ ΜΑΡΙΑ 6η θέση στα 4Χ200 ελεύθερο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγορία Παγκορασίδων Β΄
6. ΣΤΡΑΤΗ ΙΩΑΝΝΑ 6η θέση στα 4Χ200 ελεύθερο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγορία Παγκορασίδων Β΄
7. ΧΑΜΑΛΙΔΗ ΑΡΓΥΡΩ 6η θέση στα 4Χ200 ελεύθερο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγορία Παγκορασίδων Β΄

Επίσης για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες βραβεύτηκαν οι: ΤΣΙΑΚΡΙΓΚΙΝΑ-ΜΟΥΡΑΤ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΠΙΓΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,ΛΙΑΣΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΓΛΩΣΣΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ,ΚΑΣΤΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ,ΣΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΙΑΡΑΠΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΛΑΣΚΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΣΤΡΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΧΑΡΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Επίσης να συγχαρούμε τους προπονητές και των δυο τμημάτων μας για το έργο τους, τους κ. ΜΠΟΣΙΝΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟ, ΓΑΡΑΝΤΖΟΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΟ, ΜΑΚΡΗ ΕΦΗ, ΣΦΥΡΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ, ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΑΡΔΑΚΛΗ, ΓΛΩΣΣΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ, ΝΙΑΧΟΥ ΝΟΤΑ,ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΤΖΕΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΝΕΦΡΟ ΠΑΥΛΟ, ΚΑΜΑΡΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ και ΧΟΝΔΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.

Ακολουθείστε μας στο Google News