Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τους ποδοσφαιριστές Ντελέκο Βαγγέλη και Καραμπά Κώστα για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020 .

Ο Ντελέκος Βαγγέλης είναι μεσοεπιθετικός την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με τις ομάδες του Α.Ο. Χαλκις και Α.Ο. Υπάτου και έχει αγωνιστεί στην μέχρι τώρα καριέρα του σε ομάδες Football League και Γ’ Εθνικής κατηγορίας ( Παναχαϊκή , Λαμία , Α.Ο. Χαλκις , Α.Ο. Υπάτου , Ηρακλής Ψαχνών κ.α. )

Ο Κώστας Καραμπάς αγωνίζεται στις θέσεις της άμυνας την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με την ομάδα Ολυμπιάδας Οινοφύτων τις προηγούμενες 3 χρονιές ως αρχηγός της ομάδας του Α.Ο. Χαλκις και έχει αγωνιστεί στην μέχρι τώρα καριέρα του σε ομάδες και Γ’ Εθνικής κατηγορίας ( Α.Ο. Χαλκις , Ολυμπιάδας Οινοφύτων , Α.Ο. Λουκισίων , Αναγέννηση Σχηματαρίου κ.α. )

Tους ευχόμαστε όλους υγεία , δύναμη και με το ίδιο πάθος με αγάπη και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν την νέα χρονιά με επιτυχίες , αγωνιστικότητα και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που τους έχουν τεθεί .