Ο υποψήφιος δήμαρχος Σκύρου και επικεφαλής του συνδυασμού Ε.Μ.ΠΡΩ.Σ Κυριάκος Αντωνόπουλος, κατέθεσε σήμερα Κυριακή 5 Μαΐου 2019 το ψηφοδέλτιο του στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας.

Ο ίδιος αναφέρει:
Το ψηφοδέλτιο του Ε.Μ.ΠΡΩ.Σ!
Αγαπητοί φίλοι, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας παρουσιάζουμε το ψηφοδέλτιο του αυτοδιοικητικού συνδυασμού μας, του Ενωτικού Μετώπου Πρωτοβουλίας Σκυριανών.

Οι 13 γυναίκες και οι 13 άνδρες που το συγκροτούν μοιράζονται εξ ίσου την ποσόστωση επί του συνόλου των 26 υποψηφίων που αποτελεί το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό, κάτι που αποτέλεσε συνειδητή επιλογή μας.

Επιλογή μας αποτέλεσε η συμμετοχή υποψηφίων με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς, υποψηφίων που πιστεύουμε σε ένα κοινό όραμα για τη Σκύρο, υποψηφίων που εντάχθηκαν στο συνδυασμό με πάθος.

Χωρίς πιέσεις, χωρίς υποσχέσεις, χωρίς κομματικές συγγένειες και ταυτότητες, χωρίς μαθηματικούς υπολογισμούς και ανάλυση οικογενειακών στοιχείων.
Εντάχθηκαν σε ένα νέο κοινωνικό Δημοκρατικό σχηματισμό απαλλαγμένο από τις ασθένειες της εφαρμοσμένης πολιτικής. Υποψηφίων που έχουν κατακτήσει την κοινωνική καταξίωση χωρίς να περιμένουν το οποιοδήποτε προσωπικό όφελος. Εντάχθηκαν στο Ε.Μ.ΠΡΩ.Σ γνωρίζοντας ότι θα κληθούν να προσφέρουν την εμπειρία, τη γνώση, τον πολύτιμο χρόνο τους και κυρίως να προσφέρουν με το παράδειγμα και όχι με τα λόγια να εισάγουν το νέο τρόπο δουλειάς και προσφοράς στην κοινωνία.

Αυτός ο τρόπος στηρίζεται σε αξιολογημένο έργο, στην καθιέρωση της ποιότητας ως βασικού απαιτούμενου στην καθημερινότητα μας, στην δικαιοσύνη και την κατανομή των ευκαιριών για όλους και όχι για το άτομο, την ανάπτυξη για τους Σκυριανούς, και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης μεταξύ της διοίκησης του Δήμου και Δημοτών.
Σας καλούμε να τους τιμήσετε με την ψήφο σας και να δώσετε στη Σκύρο την ευκαιρία που τις αξίζει.