Ο Χαλκιδέος Πρωταθλητής Ελληνορωμαϊκής Πάλης Κωνσταντίνος Βουρδάνος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δήμου Χαλκιδέων με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε» και με επικεφαλής την Έλενα Βάκα.

Ο Κωνσταντίνος Βουρδάνος γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1983. Τα τελευταία δώδεκα χρόνια εργάζεται στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας και είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής της ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα είναι προπονητής του τμήματος Ελληνορωμαϊκής Πάλης του Παναθηναϊκού, καθώς και Προπονητής ΜΜΑ και Grappling, κάτοχος Πτυχίου Ναυαγοσώστη και Κριτής Χάντμπολ. Η μεγάλη του αγάπη για τον Αθλητισμό τον οδήγησε στη δημιουργία του Συλλόγου «Το Σπίτι του Αθλητή».

Στόχος του οποίου είναι η παροχή οικονομικής ενισχύσεις σε νέα ταλέντα του αθλητισμού και όχι μόνο, να προχωρήσουν και να μας κάνουν υπερήφανους σε Παγκόσμιους και Πανευρωπαικους αγώνες. Θέλοντας να βοηθήσει τον τόπο του και τα νέα παιδιά, διατέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας.

Σαν αθλητής έχει αγωνισθεί με τους Συλλόγους του Παλαιστικού Ομίλου Πρωταθλητών Χαλκίδος(Π.Ο.Π), Ολυμπιακού Πειραιώς, Σύλλογο Ολυμπιονικών Ηρακλή Περιστεριού, Εθνικό Γ.Σ και Παναθηναϊκό, καθώς και επί σειρά ετών διατέλεσε μέλος της Εθνικής Ομάδας Πάλης . Έχει λάβει μέρος σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις: Πρωταθλητής Ευρώπης με την ομάδα του Ολυμπιακού το 2006, 5ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αστυνομικών στην Μόσχα το 2008, 2ος στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα πάλης στην Λάρισα το 2012, 3ος στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα πάλης στην Μαδρίτη το 2016.

Πρωτάθλημα με συλλόγους Πρωταθλητής Ελλάδος για πολλά χρόνια σε εφήβους και άνδρες με την ομάδα της Χαλκίδας (Π.Ο.Π), Πρωταθλητής Ελλάδος το 2006 με την ομάδα του Ολυμπιακού, Πρωταθλητής Ελλάδος το 2016 με την ομάδα του Εθνικού Γ.Σ..