Ο Κωνσταντίνος Μπάμης θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Πατρίδα μας η Στερεά” με επικεφαλής την Κατερίνα Μπατζελή.

Ο ίδιος δήλωσε:

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της υποψήφιας περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κατερίνας Μπατζελή να συμμετέχω ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον συνδυασμό “Πατρίδα μας η Στερεά” για τον τόπο μας και την Περιφέρεια μας.

Με κριτήριο την γνώση και την εμπειρία, θα προσπαθήσουμε η Εύβοια να γίνει καλύτερη μέσα από ένα χωροταξικό σχεδιασμό στους τομείς Υποδομών, τουρισμού, Γεωθερμικής ενέργειας, θερμαλισμού και τους τομείς του  Αγροκτηνοτροφικού κλάδου χρησιμοποιώντας τα νέα χρηματοδοτικά – επενδυτικά εργαλεία Ευρωπαϊκής και Εθνικής διακυβέρνησης με στόχο τον πολίτη και την καθημερινότητα του.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Μπάμης

Γεννήθηκε το 1954 και κατοικεί μόνιμα στους Ωρεούς Εύβοιας. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στα τμήματα Στατιστικής και Οικονομίας.

Υπηρέτησε σε επιτελικές θέσεις του Υπουργείου Οικονομικών στη διεύθυνση Τελωνείων και εργάστηκε ως οικονομικός σύμβουλος επιχειρήσεων.

Τα τελευταία χρόνια ζει κι εργάζεται στους Ωρεούς της βόρειας Εύβοιας. Υπηρέτησε ως προϊστάμενος του Τελωνείου Ωρεών, επιτέλεσε δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ιστιαίας- Αιδηψού (2010-2014) και υπήρξε μέλος πολλά χρόνια των Λιμενικών Επιτροπών Αιδηψού, Ωρεών και Λίμνης.

Η αγάπη του για την περιοχή τον ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά και να συμμετέχει ενεργά ως μέλος στους τοπικούς συλλόγους. Το 2001 πρωτοστάτησε στην ίδρυση του ΝΟΔΩ( Ναυτικού Ομίλου Διαύλου Ωρεών) του οποίου υπήρξε πρόεδρος για πολλά χρόνια. Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Τσιτούμη και έχει τρείς κόρες, τη Νεφέλη, την Ίριδα και τη Λήδα.