Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μαρκόπουλος εξαπέλυσε επίθεση προς τον νυν Περιφερειάρχη Στ. Ελλάδας Φάνη Σπανό, με αφορμή το δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου, στην γέφυρα του Βασιλικού,  με αποτέλεσμα να ντεραπάρει ΙΧ αυτοκίνητο και να χάσει την ζωή του ένας 35χρονος.

Ο κ. Μαρκόπουλος δήλωσε:

Άννα Παππά

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του κι άλλος ένας χαροπαλεύει επειδή οι ανίκανοι και επικίνδυνοι κονδυλοφόροι των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας ΔΕΝ αντικατέστησαν ΠΟΤΕ τα σάπια πλαϊνά της γέφυρας του βασιλικού ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ (Ν 3852/2010).

Και ο άβουλος και απολύτως αφοπλισμένος μπροστά τους Φάνης Σπανός ( όλοι πια ξέρουν γιατί) δεν θα τολμήσει ούτε να τους ξηλώσει ούτε να τους παραπέμψει.

Ούτε βέβαια να παραιτηθεί υπό το βάρος του θανάτου. Πόσα εκατομμύρια δεν πήραν για τις επιδιορθώσεις των ζημιών του Λήλα και τα έργα στήριξης. Οι ανίκανοι … έβαψαν τις πλαϊνές μεταλλικές μπάρες για να καλύψουν τα σάπια κομμάτια. Αυτά που έσπασαν και άφησαν το αμάξι να πέσει στο ποτάμι.

Το ίδιο έκαναν και στο επαναλαμβανόμενο αίτημα του προέδρου των φύλλων, να μπει κιγκλίδωμα προστατευτικό στον δρόμο Βασιλικό Φύλλα μέχρι να φτιαχτεί γέφυρα διότι ο δρόμος έχει 20-30 μέτρα γκρεμό. Απάντηση: δεν έχουμε λεφτά για τέτοιο έργο.

Άμοιροι , άβουλοι, και ανίκανοι μαζί παίζουν με τις ζωές των ανθρώπων. Κατασπάραξαν σαν πεινασμένοι τις απευθείας αναθέσεις και μετά γέμισαν τον τόπο με χρέη και άδεια ταμεία. Τώρα δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν στην περιφέρεια. Θα το βρουν το μαντήλι στις 8 Οκτωβρίου.

Ακολουθείστε μας στο Google News