Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μαρκόπουλος κατέθεσε το ψηφοδέλτιο του το βράδυ της Τετάρτης 31 Αυγούστου 2023 για να διεκδικήσει με τον συνδυασμό Στερεά Περιφέρεια την Περιφερειακή Αρχή στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο ίδιος δήλωσε:

Μόλις κατέθεσα στην ηλεκτρονική πύλη υποψηφιοτήτων του Υπουργείου των Εσωτερικών τον συνδυασμό «Στερεά Περιφέρεια». Ο συνδυασμός μας είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας. Η σύνθεση του περιλαμβάνει 20 επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, 10 δημόσιους και δημοτικούς υπαλλήλους, 10 επαγγελματίες του ιατρικού και νοσηλευτικού κύκλου, 10 ιδιωτικούς υπαλλήλους, 12 συνταξιούχους, 5 δικηγόρους, 5 ένστολους, 6 εκπαιδευτικούς, 3 λογιστές και 3 ασφαλιστές και άλλα επαγγέλματα. Η προσπάθεια μας να εκφράσουμε και να εκπροσωπήσουμε όλες τις ταχύτητες και όλες τις επιδιώξεις των πολιτών της Στερεάς Ελλάδας είχε αίσιο τέλος. Παραμείναμε και στη σύνθεση μας ανεξάρτητοι, αχειραγώγητοι διεκδικητικοί και ιδιαίτερα ποιοτικοί.

Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και όλους τους συμμαχητές μου για αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Η πορεία προς την τελική νίκη μόλις ξεκίνησε.

Ακολουθείστε μας στο Google News