Με φάκελο που έστειλε στην ΕΠΟ η ΟΥΕΦΑ ανέφερε πως υπάρχουν στοιχεία για χειραγώγηση στο Ηρακλής Ψαχνών-Αναγέννηση Επανομής. Η Ομοσπονδία το διαβίβασε σε Εισαγγελία και Υπουργείο Αθλητισμού!
Την στιγμή που ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση με την υπόθεση των στημένων αγώνων, η ΟΥΕΦΑ με έγγραφό της ενημέρωσε την ΕΠΟ πως υπάρχει… ύποπτο παιχνίδι. Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες είναι της Football League και πιο συγκεκριμένα το Ηρακλής Ψαχνών-Αναγέννηση Επανομής που είχε λήξει με 4-3 υπέρ των γηπεδούχων.
Θυμίζουμε πως στην αναμέτρηση αυτή οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με 3-0, οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει σε 3-3 για να κερδίσουν τα Ψαχνά με 4-3. Επίσημα βέβαια η ΕΠΟ δεν ανέφερε ούτε την κατηγορία, ούτε τον αγώνα, ωστόσο οι πληροφορίες κάνουν γι’ αυτό που αναφέραμε.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής: «Διαβιβάστηκε σήμερα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προς την Εισαγγελία, το Υπουργείο Αθλητισμού και την αρμόδια διοργανώτρια αρχή ο φάκελος που απέστειλε στην ΕΠΟ η UEFA με στοιχεία για ύποπτο αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος»! Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής το ματς που… πιθανολογείται ως χειραγωγημένο δεν έχει ξεκαθαριστεί σε ποια κατηγορία είναι!
Πηγή: Gazetta .gr
Ακολουθείστε μας στο Google News