Ύποπτος θεωρήθηκε ο αγώνας της 13ης αγωνιστικής στα Ψαχνά μεταξύ του Ηρακλή Ψαχνων και της Νίκης Βόλου, όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει με 1-2.

Από την UEFA εστάλη φάκελος για το συγκεκριμένο παιχνίδι που φαίνεται να έχει χειραγωγηθεί. Αυτό οδήγησε στο να μην μπορεί το Δ.Σ. της Football League να επικυρώσει τη βαθμολογία των πλέι οφ, ενώ ο φάκελος με όλα τα στοιχεία για το ύποπτο ματς εστάλη αμέσως στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Έτσι το μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ολυμπιακό Βόλου για την τελευταία θέση στη Super League της νέας περιόδου το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 8 Ιουνίου δεν θα γίνει τελικά την Κυριακή παρά τη συμφωνία που υπήρχε ανάμεσα στις δυο λίγκες και

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η Ένωση Β’ Εθνικής αναφέρει:
“Η ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στην FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ που διεξήχθη στις 28/5/2014. Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά – Δικαιοδοτικά Όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος”.

Να σημειωθεί ότι η πειθαρχική επιτροπή της Football League θα συνεδριάσει πιθανότατα την προσεχή Πέμπτη, καλώντας τους εμπλεκόμενους σε απολογία. Πλέον η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του μπαράζ είναι η Κυριακή 15 Ιουνίου.