Η εταιρεία Αφοί Κωνσταντίνου απαντά μέσω του νόμιμου εκπροσώπου της Δημήτρη Κωνσταντίνου στο δελτίο τύπου που είχε εκδώσει νωρίτερα το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και με το οποίο κατηγορούσε την εταιρείας για όργιο αυθαιρεσιών.

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε το περιεχόμενο του από 6-10-2015 Δελτίου Τύπου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Εύβοιας, το περιεχόμενο του οποίου είναι στο σύνολό του αναληθές, πλήρες αυθαιρέτων ισχυρισμών και συκοφαντικών για την εταιρεία μας διαδόσεων.
Η εταιρεία μας η οποία λειτουργεί στο Νομό Εύβοιας υπό καθεστώς πλήρους διαφάνειας και απολύτου νομιμότητας, σεβόμενη κατ ́απόλυτο τρόπο τα δικαιώματα των εργαζομένων, διακηρύσσει με τον πλέον έντονο και κατηγορηματικό τρόπο ότι, το κατάπτυστο περιεχόμενο και οι συκοφαντικοί ισχυρισμοί που αποτυπώνονται στο από 6-10-2015 Δελτίο Τύπου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Εύβοιας, θα βρουν, εφόσον δεν ανακληθούν άμεσα, την απάντησή τους ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών και Εισαγγελικών Αρχών.
Για την ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΒΕΕ
Ο νόμιμος εκπρόσωπος
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Ακολουθείστε μας στο Google News