Διήμερο κοντά στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Μηνά και στο ξενοδοχείο «Πέλαγος». Ο Άγιος Μηνάς είναι ένας παραλιακός οικισμός που ανήκει στην Δροσιά Ευβοίας. Η Δροσιά απέχει περίπου 80 χιλιόμετρα από την Αθήνα, 40 χιλιόμετρα από τη Θήβα και μόλις 7 χιλιόμετρα από τη Χαλκίδα.

 Η διαδρομή από την Αθήνα προς τη Δροσιά είναι άνετη μιας και το μεγαλύτερο κομμάτι της διασχίζεται από την Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Από το 2009 ολοκληρώθηκε η Εθνική Οδός Σχηματάρι – Χαλκίδα και το ταξίδι είναι λιγότερο κουραστικό, λίγο πριν την Υψηλή Γέφυρα θα στρίψετε δεξιά προς Δροσιά (θα δείτε και πινακίδα) και σε περίπου 5 χιλιόμετρα θα κάνετε αριστερά στην διασταύρωση.

Η Χαλκίδα, κοσμοπολίτικο αγαπημένο κέντρο, πόλη του Ισαίου, του Λυκόφρωνα, του Ν. Σκαλκώτα, του Ορέστη Μακρή, του Γ. Σκαρίμπα, του Ν. Κριεζώτη, του Μυταρά, αλλά και πολλών άλλων προσωπικοτήτων, βρίσκεται σε περίοδο λαμπρής αναγέννησης και πολιτιστικής έξαρσης.

Η Χαλκίδα διαθέτει πολλά αξιόλογα κτήρια και μνημεία, όπως, το Φρούριο της Κανήθου, το Κόκκινο Σπίτι, το Σπίτι με τα Αγάλματα, η Μεσαιωνική Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, το Τουρκικό Τζαμί, το Μεσαιωνικό Υδραγωγείο, η Μαρμαρένια Βρύση κ.ά. Επίσης στη πόλη υπάρχει αρχαιολογικό και λαογραφικό μουσείο.

Η διαμονή σας στο ξενοδοχείο «Πέλαγος», θα σας μείνει αξέχαστη, η θέα στον Ευβοϊκό είναι απλά υπέροχη! 

Το διήμερο, η διανυκτέρευση κοστίζει μόνο 50 ευρώ με πρωϊνό!!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

Ξενοδοχείο «Πέλαγος»
Άγιος Μηνάς | 34100 Χαλκίδα
Τηλ.:2221099310-14
Fax:2221098696
E-mail: info@hotelpelagos.gr
Site: www.hotelpelagos.gr