Το κατάστημά Εξαρχής στη Χαλκίδα μετράει πλέον 25 χρόνια λειτουργίας και θα το γιορτάσει με στυλ, φιλοδοξώντας να γίνει το «προσωπικό σας ατελιέ» καθώς δεν σταματάει να αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε «ενημερωμένη» εμφάνισή σας. Πάρτε μέρος σε αυτό τον μοδάτο διαγωνισμό.

Το «Εξαρχής» λοιπόν, ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που του δείχνεται, δωρίζοντας σας την πηγή της έμπνευσής του, το προσωπικό σας στυλ.
Όροι Συμμετοχής: To στυλ!
Όσοι ανταποκριθούν στο κάλεσμα του «Εξαρχής» να γιορτάσουν μαζί τα 25 χρόνια λειτουργίας του, θα χρειαστεί να δημιουργήσουν σχέδια της αρεσκείας τους (ζωγραφιές, κλπ.), πάντα με το δικό τους στυλ, και να τα αποστείλουν στο «Εξαρχής».
Τα σχέδια θα διαγωνιστούν στο facebook και τα τρία πρώτα που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes, θα προσφέρονται προς πώληση σε τυπωμένα μπλουζάκια, με σκοπό τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν στο Χαμόγελο Του Παιδιού!

Σημείωση: Αναφορικά με τη δράση Κοινωνικού Σκοπού, θα είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων  ο οποιαδήποτε έλεγχος.
Για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε μέρος σε αυτό τον υπέροχο και μοδάτο διαγωνισμό, επικοινωνήστε στο 2221060310 ή επισκεφθείτε την σελίδα Exarhis.