Δημοσιογράφοι από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ιταλίας αλλά και της Ελλάδας φιλοξενήθηκαν στα πλαίσια της έκθεσης ˵Κοινοί Δρόμοι Ιστορίας και Πολιτισμού: Χαλκίδα – Βενετία˵.

Οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στα ιστορικά μνημεία της πόλης, ενημερώθηκαν για το μοναδικό στο κόσμο παλιρροιακό φαινόμενο του Ευρίπου, επισκεφτήκανε τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο και γευτήκανε την μοναδική γαστρονομία μας.

blank

Στόχος μας ήταν να αναδείξουμε όλες εναλλακτικές μορφές τουρισμού τόσο στη Χαλκίδα όσο και στην Εύβοια.

blank

Οι εντυπώσεις ήταν ενθουσιώδεις και το άμεσο αποτέλεσμα ήταν ο παρουσιαστής του Ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού RAI κος Αndrea Angelucci να προγραμματίσει ένα μοναδικό ταξίδι, με τους πολλούς followers στη Χαλκίδα και στην Εύβοια.

blank

Σε συνεργασία πάντα με την ομάδα:
– Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Εύβοιας
– Εμπορικός & Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας
– Σωματείο Καταστηματαρχών Εστιάσεως, Αναψυχής, Ψυχαγωγίας Ν. Ευβοίας ” Ο Ξένιος Ζευς″
– Σύλλογος Πολιτών “Το Κάστρο″

Ακολουθείστε μας στο Google News