Στην περιοχή του Άγιου Μηνά, στην Χαλκίδα δεν βρίσκουμε μόνο ταβέρνες με ωραία ψάρια, εδώ και 30 χρόνια λίγο πιο δίπλα από το λιμανάκι της περιοχής ξεπροβάλλει το Ξενοδοχείο Πέλαγος. Μία οικογενειακή επιχείρηση που έχει διατηρηθεί αναλλοίωτη στον χρόνο και που συνεχίζει την πορεία της δυναμικά, με τη νέα γενιά να αναλαμβάνει τα ηνία της επιχείρησης!!!

Το «Πέλαγος» αγκιστρωμένο στο βράχο, τέσσερα χιλιόμετρα από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας, πάνω στη μαγευτική ακτή του βόρειου Ευβοϊκού, στον Άγιο Μηνά, αγναντεύοντας τον ανοιχτό γαλάζιο ορίζοντα καταμεσής ουρανού και θάλασσας, μακριά απ’ την ψυχρή λογική, τα δυνατά χρώματα, τους δυνατούς ήχους, τα σκληρά φώτα της τουριστικής αξιοποίησης.

 

Η πιο όμορφη μέρα της ζωής, θα γίνει πραγματικότητα στο Ξενοδοχείο Πέλαγος

Το «Πέλαγος» διαθέτει 115 δωμάτια εκ των οποίων 21 μπανγκαλόου με αυτόνομο κλιματισμό. Το Ξενοδοχείο Πέλαγος απέχει μόλις 80 χλμ. από την Αθήνα.

Δίκλινο δωμάτιο με θέα την Θάλασσα του Εϋβοικού

Οι αίθουσες συνεδρίων και δεξιώσεων βρίσκονται στο κυρίως κτίριο. Και όταν θελήσετε να κάνετε διάλειμμα για καφέ, να συζητήσετε για τις επιχειρήσεις σας συνοδεία γεύματος ή να απολαύσετε ένα εκλεκτό δείπνο, το Pelagos είναι εδώ!

Η είσοδος του ξενοδοχείου

Γιορτάστε ένα ξεχωριστό γεγονός ενώ παράλληλα καλύπτεται κάθε σας ανάγκη. Όταν πρόκειται για δεξιώσεις και πάρτι, το Ξενοδοχείο Πέλαγος είναι πλήρως εξοπλισμένο και έμπειρο για να φιλοξενήσει γάμους, όπου φυσικά διαθέτουμε και τη νυφική σουίτα, επετείους, μήνες του μέλιτος, δεξιώσεις βάπτισης – οποιοδήποτε κοινωνικό ή επαγγελματικό γεγονός και να το μετατρέψει σε μια υπέροχη εμπειρία για όλους!!

Ξενοδοχείο «Πέλαγος»
Άγιος Μηνάς | 34100 Χαλκίδα
Τηλ.:2221099310-14
Fax:2221098696
E-mail: info@hotelpelagos.gr
Site: www.hotelpelagos.gr