Η εταιρεία Κλιματιστική Αγιοστρατίτη-Σεβαστόπουλου, σας προτείνει για πιο οινομική λύση, την εναλλακτική μορφή ενέργειας μέσω της Αντλίας Θερμότητας της Daikin, με το σύστημα Altherma. Με την αντλία θερμότητας Daikin Altherma, θα πετύχετε μείωση κόστους εώς 80%, χωρίς πετρέλαιο.

Ο καταναλωτής επιβαρύνεται ένα συνεχώς αυξανόμενο κόστος θέρμανσης λόγω της ραγαίας αύξησης των τιμών ενέργειας. Τα παραδοσιακά συστήμτα και οι λέβητες κεντρικής θέρμανσης έχουν υψηλό κόστος λειτουργίας και επιβαρύνουν ιδιαίτερα το περιβάλλον καθώς λειτουργούν με ορυκτά καύσιμα. Κανείς βέβαια δεν επιθυμεί να σπαταλά τα χρήματα του σε ασύμφορες επιλογές όταν υπάρχει εναλλακτική επιλογή.

Ας μιλήσουμε για την Τεχνολογία αντλίας θερμότητας

Ποιό μαγικό κόλπο κάνουν οι αντλίες θερμότητα;

Όλα ξεκινούν από τον ήλιο. Ο ήλιος θερμαίνει την ατμόσφαιρά μας και το στερεό φλοιό της γης. Μέσα σε ένα χρόνο, η ενέργεια που φτάνει στη γη από τον ήλιο είναι 50 φορές μεγαλύτερη από την ετήσια κατανάλωση ενέργειας στον πλανήτη μας. Έτσι ο ήλιος αποτελεί μία τεράστια, ανεξάντλητη πηγή ενέργειας.

Τις ηλιόλουστες ημέρες μπορείτε να αισθανθείτε τη θερμική ενέργεια του ήλιου στο σώμα σας ακόμα και τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Οι αντλίες θερμότητας είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συστήματος κλιματισμού, καθώς μεταφέρουν θερμότητα από το ένα περιβάλλον στο άλλο μέσω του ψυκτικού μέσου. Οι αντλίες θερμότητας είναι επίσης μια οικονομική λύση θέρμανσης, οι δε αντλίες θερμότητας πηγής αέρα ανήκουν στην κατηγορία των συστημάτων παραγωγής θερμότητας από ανανεώσιμες πηγές.

Στη λειτουργία ψύξης, οι αντλίες θερμότητας μεταφέρουν τη θερμότητα από το δωμάτιο ή τον εσωτερικό χώρο στον αέρα του περιβάλλοντος, ψύχοντας έτσι τον εσωτερικό χώρο.

Στην αντίστροφη λειτουργία, οι αντλίες θερμότητας αντλούν τη λανθάνουσα θερμότητα από τον αέρα του περιβάλλοντος (ακόμα κι όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι -20 °C) και τη μεταφέρουν στο εσωτερικό για τη θέρμανση του χώρου.

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΤΛΙΑΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Η αποδοτικότητα των αντλιών θερμότητας φθάνει το 300%. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε μονάδα ενέργειας που χρησιμοποιεί η αντλία θερμότητας κατά τη λειτουργία της, παράγονται τρεις ή περισσότερες μονάδες θερμότητας που χρησιμοποιούνται στο κτίριο. 

Επειδή οι αντλίες θερμότητας λειτουργούν αντλώντας τη διαθέσιμη θερμότητα από τον αέρα του περιβάλλοντος, είναι πολύ πιο αποδοτικές και από τα πλέον αποδοτικά συστήματα θέρμανσης ορυκτών καυσίμων. Οι δε αντλίες θερμότητας της Daikin με τεχνολογία inverter είναι ιδιαίτερα αποδοτικές για όλα τα είδη θέρμανσης εσωτερικού χώρου.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις αντλίας θερμότητας για ψύξη και θέρμανση του κτιρίου έχουν ως επιπλέον πλεονέκτημα τη μικρότερη αρχική επένδυση, καθώς και την απλούστερη λειτουργία και συντήρηση.

 

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ – Daikin Altherma

Η Daikin εφάρμοσε την τεχνογνωσία της στις αντλίες θερμότητας και δημιούργησε τη σειρά συστημάτων θέρμανσης κατοικιών Daikin Altherma. Η σειρά περιλαμβάνει επιλογές υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών για τις ανάγκες κάθε είδους κατοικίας – νεόδμητης ή παλαιάς, μεγάλης ή μικρής. Επιπλέον, η νέα σειρά Daikin Altherma Flex παρέχει μια μοναδική λύση αντλίας θερμότητας για πολυκατοικίες και συγκροτήματα κατοικιών.

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Οι αντλίες θερμότητας της Daikin για επαγγελματική χρήση περιλαμβάνουν συστήματα multi, VRV και ψύκτες, τα οποία παρέχουν θέρμανση υψηλής απόδοσης, αλλά και ψύξη. Στη βιομηχανία, οι αντλίες θερμότητας παρέχουν επιπλέον απαράμιλλη αποδοτικότητα στις παραγωγικές διεργασίες, καλύπτοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες βιομηχανικής θέρμανσης και ψύξης.

* Η Daikin παρέχει συστήματα αντλίας θερμότητας υψηλής απόδοσης με ανανεώσιμη ενέργεια, έτσι ώστε να έχετε:

-Μικρότερο ενεργειακό κόστος
-Λιγότερεςεκπομπές CO2
-Χρήση ανανεώσιμης ενέργειας μέσα στο σπίτι σας

Κόστος αγοράς και εγκατάστασης :

Χαμηλών Θερμοκρασιών 5.000€  και 700€ ευρώ αντίστοιχα
Υψηλών Θερμοκρασιών 7.500€ και 800 € αντίστοιχα

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι έχετε την δυνατότητα χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’οίκον», με επιδότηση από 15% εώς 70%.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα:

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ
Υπεύθυνοι κύριοι: Γιώργος Αγιοστρατίτης και Χρήστος Σεβαστόπουλος

Διέυθυνση: Στύρων & Βαρσαμά, Χαλκίδα
Τηλ.:22210 27607, 87003
Fax 22210 87696
Email: klimatistiki02@yahoo.gr
site: http://klimatistiki.blogspot.gr