Γενικότερα μία νύφη για να είναι μοντέρνα πρέπει να είναι απλή με το στιλ της. Η αρχαιοελληνική γραμμή, τα ανάλαφρα υφάσματα και γενικότερα το αέρινο στιλ δίνουν την αίσθηση του μοντέρνου. Οι υπερβολές δεν ταιριάζουν. Το μέρος και η εκκλησία που θα γίνει το μυστήριο θα συμβάλλουν καθοριστικά στην επιλογή του νυφικού. Στο κατάστημα Εξαρχής, βρήκα πολλά φορέματα-νυφικά για τη νύφη που αναζητά κάτι αντιπροσωπευτικό για εκείνη και για τη νύφη που θα επιλέξει να κάνει πολιτικό γάμο, σε ένα Δημαρχείο.

Tips:

Άννα Παππά, Υποψήφια Εύβοιας ΝΔ 2019 Ιούλιος

Μπορείτε να προσθέσετε αξεσουάρ στα μαλλιά σας ή κοσμήματα για να δώσετε μία glamorous πινελιά στην εμφάνισή σας. Και ακόμα καλύτερα αν τα αξεσουάρ είναι χειροποίητα, όπως αυτά τα υπέροχα κολιέ που μπορείτε να τα φορέσετε είτε σαν κολιέ, είτε σταν βραχιόλι, είτε στα μαλλιά με ένα όμορφο δέσιμο. Αλλά και οι καρφίστες είναι υπέροχες, σε εκρού ή λευκό χρώμα!

Φυσικά μην ξεχνάτε ότι κάποια στοιχεία για εκείνη την ημέρα έχουν διαχρονική αξία, όπως είναι το ρομαντικό ύφος και το preppy στιλ κυρίως για την ώρα του μυστηρίου.

 

Φόρεμα λευκό πλεκτό Ioanna Kourbella – Εξαρχής

Κολιέ χειροποίητο

Φορεμένο σαν βραχιόλι

Χειροποίητη καρφίτσα

Φορεμένη σαν αξεσουάρ στα μαλλιά

Νυφικό σε αρχαιοελληνικό στιλ από μουσελίνα Tebi – Εξαρχής

Διεύθυνση Καταστήματος:

Εξαρχής: Σαλονικιού 6, Χαλκίδα | Τηλ.:2221060310