Πολύ κοντά μας είναι η έναρξη των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων 2019, κατά τη διάρκεια των οποίων, θα έχουμε την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε προσφορές.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις 2019 ξεκινούν την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 και θα διαρκέσουν για 10 μέρες, δηλαδή μέχρι την Κυριακή 10 Νοεμβρίου όπου θα είναι ανοιχτά και τα καταστήματα.

Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019.

Black Friday 2019 & Cyber Monday αμέσως μετά τις ενδιάμεσες εκπτώσεις 2019

Εκτός από τις ενδιάμεσες εκπτώσεις ή αλλιώς φθινοπωρινές εκπτώσεις, που πέφτουν ως συνήθως αρχές του μήνα Νοεμβρίου, μια σημαντική εκπτωτική περίοδος σηματοδοτείται από την Black Friday ή Μαύρη Παρασκευή, την πολυαναμενόμενη αυτή γιορτή που κατέφτασε στην Ελλάδα από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου και γιορτάζεται την επομένη των Ευχαριστιών. Όπως κάθε Παρασκευή, λοιπόν, κάθε χρόνο πέφτει σε άλλη ημερομηνία.

Η Black Friday 2019 αναμένεται να ξεκινήσει φέτος στην Ελλάδα την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, όπου θα σηματοδοτηθεί η έναρξη της εορταστικής περιόδου για τα καταστήματα.

Cyber Monday

Αφού τελειώσει η Black Friday 2019, αναμένεται να ακολουθήσει η Cyber Monday τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, η οποία είναι ακόμα μία σημαντική μέρα του χρόνου για το εμπόριο, αφού όπως γίνεται και στην Black Friday, τα καταστήματα διαθέτουν πολλά είδη και προϊόντα τους σε μεγάλες εκπτώσεις.

Ακολουθείστε μας στο Google News