Στο υπουργείο Τουρισμού συναντήθηκε την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022, η κ. Σοφία Νικολάου με τον κ. Βασίλη Κικίλια. Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, συζήτησε με τον υπουργό Τουρισμού θέματα που απασχολούν την Εύβοια, και συγκεκριμένα τις δράσεις που πρέπει να γίνουν για να αναβαθμιστεί το τουριστικό προϊόν του νομού και να στηριχθούν χιλιάδες επιχειρήσεις που συνδέονται με τον κλάδο.

Η κ. Νικολάου μετέφερε στον υπουργό το αίτημα όλων των Ευβοιωτών να ισχύσει και το 2023 ο επιτυχημένος θεσμός του Evia Pass, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στη μεγάλη τουριστική κίνηση που παρατηρήθηκε στην Εύβοια αυτό το καλοκαίρι.

Όπως δήλωσε η υποψήφια βουλευτής, «μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, ειδικά στη Βόρεια Εύβοια, ο νομός χρειάζεται τη στήριξη της Πολιτείας.

Ο τουριστικός κλάδος μπορεί να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για να υπάρξει πρωτόγνωρη ανάπτυξη σε όλη την Εύβοια. Ο τόπος μας παραμένει πανέμορφος, οι κάτοικοι μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, οι παραδόσεις μας, τα τοπικά προϊόντα και ο γαστρονομικός τουρισμός μπορούν να ανταγωνιστούν και να ξεπεράσουν άλλους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας».

Ο Βασίλης Κικίλιας δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει όλες τις προτάσεις που συμβάλλουν στην αναγέννηση της Εύβοιας και στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος ώστε να στηριχθούν οι επιχειρήσεις και οι κάτοικοι.

Ακολουθείστε μας στο Google News