από έως
Τουρισμός

Το Επιμελητήριο Ευβοίας η Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων, έχοντας την πίστη ότι η ανάδειξη ενός τόπου είναι προσωπικό στοίχημα του καθενός, ότι ο πολιτισμός μας κρύβετε μέσα στα προϊόντα μας, μέσα ή έξω από την επιχείρησή μας, στο βουνό ή στη θάλασσα που έχουμε δίπλα μας, συμμετέχουν – ύστερα από πρόταση της εταιρείας Μανιτάρια Δίρφυς – στην διοργάνωση μίας νέας προωθητικής πρωτοβουλίας, το Φεστιβάλ «Passion for EVIA & SKYROS – nature-taste-music».

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 28-30 Ιουνίου 2019, στον ελαιώνα 7 στρεμμάτων της Δίρφυς, τα Έρια και η Στενή, φιλοξενώντας ευβοϊκές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που θα προβάλουν τα προϊόντα τους. Με τη συμμετοχή φιλοδοξούμε το Φεστιβάλ να αναδειχθεί σε μια γιορτή του τόπου μας, σε μια σημαντική πρωτοβουλία προβολής του.

Στο πλαίσιο αυτό θα λάβουν χώρα μία σειρά από προωθητικές, θεματικές διαδραστικές εκδηλώσεις, που θα έχουν σαν σκοπό να προσελκύσουν το ευρύ κοινό να γνωρίσει τις επιχειρήσεις μας, τα τοπικά μας προϊόντα, τη φύση, τη μουσική και την παράδοση μας. Η Κεντρική ιδέα της όλης πρωτοβουλίας  είναι η καθιέρωση διεξαγωγής ανάλογων τριήμερων φεστιβάλ σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας και της Σκύρου με σκοπό να μεταφέρουμε τον σεβασμό και την αγάπη για κάθε περιοχή της Εύβοιας και της Σκύρου για κάθε προϊόν που παράγει ο τόπος μας.

Oι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται έως 18 Ιουνίου 2019, στο Επιμελητήριο Εύβοιας και στο e-mail k_makris@eviachamber.gr