Σκληρή φαίνεται πως είναι η νεολαία στην υπόθεση του οικονομικού ξεκαθαρίσματος της χώρας. Ο φοιτητής Νομικής, Σπύρος Παπαδάς εκφράζει τη δική του άποψη για την εξεταστική επιτροπή στο παρακάτω άρθρο του:

Ως γνωστόν στη χώρα μας ανέκαθεν επικρατούσε το παράλογο.Απο τη θανάτωση του Σωκράτη,του Αριστείδη του Δίκαιου,και την ήττα του Ελ. Βενιζέλου στις εκλογές πρίν τη Μικρασιατικη καταστροφή,επιβεβαιώνουμε τον τίτλο ….Η χώρα του παραλόγου!

Με εκπλήσσει η προπαγάνδα που λαμβάνει χώρα σχετικά με το θέμα της διεξαγωγής εξεταστικής επιτροπής για το θέμα της οικονομίας με την αναξιοπιστία των στατιστικών στοιχείων.
Είναι απίστευτο πώς απ’τα έδρανα της Βουλής δέ δίστασε ο Αντώνης Σαμαράς,να πεί πως δέν πρέπει να γίνει εξεταστική γιατί δε συμφέρει τη χώρα.Εκτός κι άν η χώρα που ζεί ο Σαμαράς είναι η Νεα Δημοκρατιάδα,δέν μπορώ να δώ ένα λόγο γιατί να μή γίνει η εξεταστική επιτροπή!

Λένε,για να μή ρεζιλευτούμε! Εχουμε κυκλοφορήσει ήδη γυμνοί με πίσσα και πούπουλα με τις ανακρίβιες που δείχναμε για στατιστικά στοιχεία,και μας πειράζει μή μας δούν να μασάμε με ανοιχτό το στόμα,βγάζοντάς τα στο φώς….
Κύριε Σαμαρά,άν φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ήταν γιατί εσείς φερόσασταν στους εταίρους μας σάν να ήταν εταίρες……
Ας βγούν στο φώς ΟΛΑ,δέ μπορεί να συγκαλύπτουμε το έγκλημα για να μήν τσαλακωθεί το προφίλ της χώρας!Τι θα πεί εθνικό συμφέρον; Εθνικό συμφέρον είναι να δανειζόμαστε με 4,2% και να μην αυξηθεί,ή να βγεί στο φώς η αλήθεια και να αρχίζει ο κόσμος να εμπιστεύεται τους πολιτικούς,και οι Ευρωπαίοι τα στατιστικά μας.Είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ οτι πρέπει να γίνει η εξεταστική επιτροπή και να έχουν πολιτική,αστική(με τα πρόσφατα που ακούστηκαν περι δημεύσης),και κυρίως ΠΟΙΝΙΚΗ.
Αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα εδώ είναι εγκληματίες!
Και έτσι πρέπει να τους συμπεριφερθεί η ελληνική έννομη τάξη!
Και καλά θα κάνουν τα παπαγαλάκια των κομμάτων και οι εγκάθετοι δημοσιογράφοι τους,να σωπάσουν,γιατι προκαλούν την κοινή λογική!Όσοι οδήγησαν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι,όσοι μας ανάγκασαν να γίνουμε οι επαίτες της Ευρώπης,ο περίγελος της διεθνούς κοινής γνώμης,πρέπει να τιμώρηθουν!
Και όσοι θέλουν να οδηγήσουν την κυβέρνηση σε δρόμους Παυλίδη…με την απόρριψη της προανακριτικής…..καλά θα κάνουν να απομακρυνθούν απ’αυτή…
Ιερά εξέταση περάστε τους!Εδώ και τώρα κύριε Παπανδρέου,ας καθαρίσουμε!.

Σπύρος Παπαδάς,
Β’Έτος Νομικής Δ.Π.Θ