Από το 1992 όπου ξεκίνησε ως βοηθός ηλεκτρολόγου ο Παναγιώτης Στάμου, απόφοιτος Ανωτάτης Εκπαίδευσης ηλεκτρολόγος – μηχανικός, με πιστοποίηση και με δυνατότητα υπογραφής σε μελέτες κατοικίας, συνεχίζει να δραστηριοποιείται σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, καθαρισμούς καυστήρων και ηλιακού θερμοσίφωνα, με έδρα τη Χαλκίδα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΥΣΤΗΡΑ: O καθαρσμός καυστήρα είναι απαραίτητο να γίνεται σε ετήσια βάση τόσο για την ασφαλή και ομαλή λειτουργία του όσο και για την εξοικονόμηση στο πετρέλαιο που προκύπτει όταν ρυθμίζεται ο καυστήρας και έχουμε σωστές καύσεις.

Επιπλέον με τη ρυθμιση καυσαερίων προστατεύουμε το περιβάλλον διότι επιτυγχάνεται η μικρότερη εκπομπή καυσαερίων.

ΣΥΝΤΗΡΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ:
Ένας ηλιακός θερμοσίφωνας χρειάζεται ανά δύο με τρία χρόνια οπωσδήποτε αλλαγή του ανοδίου (ράβδος μαγνησίου) για να μην γίνετε ηλεκτρόλυση στο καζάνι και τρυπήσει!

Ανόδιο έχουν όλα τα boiler (ανοξείδωτα & glass) εκτός από τα χάλκινα. Η ηλεκτρόλυση είναι πιο έντονη τα τελευταία χρόνια λόγο των σωληνώσεων του δικτύου της ΕΥΔΑΠ που έχουν αντικατασταθεί από πλαστικές σωλήνες σε αντίθεση με παλαιοτέρα που το δίκτυο ύδρευσης ήταν από μεταλλικούς αγωγούς. Γι αυτό και παλιά οι ηλιακοί άντεχαν περισσότερο ακόμα και αν κάποιος ξέχναγε να κάνει την συντήρηση. Τώρα είναι απαραίτητη σε όλες τις μάρκες και είναι και απαραίτητος όρος στις εγγυήσεις των εργοστασίων.

Επίσης μια άλλη απαραίτητη ενέργεια για να έχει το μέγιστο της απόδοσης ένας ηλιακός είναι να συμπληρώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα το αντιψυκτικό που κυκλοφορεί μέσα στο κλειστό κύκλωμα (αιθυλεγλυκολη), προσδιορίζετε περίπου μια φορά τον χρόνο συνήθως μετά το καλοκαίρι λόγο του ότι τους θερμούς μήνες από τις υψηλές θερμοκρασίες τα υγρά εξατμίζονται. Αποτέλεσμα της έλλειψης υγρών είναι να μην θερμαίνει ο ηλιακός ή να έχει πολύ μειωμένη απόδοση ακόμα και σε μέρες με πολύ ηλιοφάνεια.

Τέλος, ελέγχονται τα ασφαλιστικά του ηλιακού και αλλάζονται αν κριθεί απαραίτητο, για να μην σκάσει το καζάνι σε μια πιθανή υπερθέρμανση καθώς και η μόνωση των σωληνώσεων που φθείρονται με τον χρόνο και βρίσκονται εκτεθειμένες στις καιρικές συνθήκες, με κίνδυνο να σπάσουν σε έναν ενδεχόμενο παγετό ή στην καλύτερη περίπτωση να έχουμε πολύ μειωμένη απόδοση στο ζεστό νερό που έρχεται στη βρύση του σπιτιού μας ή οποιασδήποτε εγκατάστασης μας!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
* Καθαρισμός καυστήρων
* Καθαρισμός λέβητα
* Ρύθμιση και αναβάθμιση καυστήρων
* Έλεγχος της λειτουργίας του ηλεκτρονικού αυτοματισμού
* Έλεγχος διαρροής καυσαερίων
* Έκδοση πιστοποιητικού ΠΕΡΠΑ
* Καθαρισμός ηλιακού θερμοσίφωνα
* Συμπλήρωση υγρών ανοδίου
* Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
* Μελέτες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με αρ.Αδείας 52


Καθαρισμός Καυστήρα και Ηλιακού Θερμοσίφωνα
Υπεύθυνος Παναγιώτης Στάμου
Σαμαρτζή 8 – Χαλκίδα
Τηλέφωνα: 6976171747, 6980851276
Email: stammmou@yahoo.gr