Φέτος το καλοκαίρι ξεχάστε τις κλασικές τσάντες, οι ψάθινες χειροποίητες τσάντες της Elis Geo που θα βρείτε στο κατάστημα Εξαρχής στη Χαλκίδα, θα σας εντυπωσιάσουν και θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας.

Μπορεί οι τσάντες από ψάθα να έχουν εντυπωθεί στο μυαλό μας ως το must-have της παραλίας, που εξυπηρετεί αποκλειστικά πρακτικούς σκοπούς, ήρθε όμως η ώρα που τα συγκεκριμένα σχέδια κάνουν δυναμική είσοδο και στο καθημερινό μας στιλ.
Με τα πιο stylish κορίτσια να τις έχουν ήδη εντάξει στις εμφανίσεις τους μέσα στην πόλη, δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην δοκιμάσουμε αυτό το hot trend. 
Ιδανικό ταίρι τόσο για το κλασικό μας τζιν όσο και για πιο μονόχρωμα σύνολα, στα οποία δίνουν έναν καλοκαιρινό τόνο και μια country νότα, οι beach bags θα μας συνοδεύουν όλο το καλοκαίρι, ακόμα κι όταν δεν βρισκόμαστε δίπλα στο κύμα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι τσάντες της Elis Geo δημιουργούνται από υφάσματα τα οποία έχουν ειδικά επεξεργαστεί για να είναι μαλακά στην αφή και πάντα από φυσικές πρώτες ύλες με σεβασμό στο περιβάλλον.
Τις τσάντες της Elis Geo θα τις βρείτε στο κατάστημα Εξαρχής στη Χαλκίδα, Σαλονικιού 6, τηλέφωνο 2221060310.