Αναφορικά με τις πρόσφατες καταγγελίες κατά εργαζομένων στην Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας, η Τοπική Διοίκηση του 9ου Π.Τ. Ανατολικής Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κατά πλειοψηφία, δηλώνει την απερίφραστη καταδίκη της και στέκεται απέναντι σε κάθε φαινόμενο οικονομικών και άλλων αδικημάτων.

Οι καταγγελίες αυτές έχουν σοκάρει τόσο εμάς όσο και όλη την τοπική κοινωνία, καθώς και την πανελλήνια κοινή γνώμη. Το Ο.Ε.Ε. στέκεται, όπως πάντοτε, αμέριστα στο πλευρό των πολιτών, της κοινωνίας και των Ελλήνων φορολογούμενων. Παράλληλα, στηρίζει τον πολύπαθο κλάδο των οικονομολόγων και λογιστών που σε δυσχερείς συνθήκες αγωνίζονται καθημερινά να φέρουν εις πέρας το έργο τους.

blank

Σε ότι αφορά δημοσιεύματα περί βραβεύσεων του Ο.Ε.Ε., προς άρση συγχύσεων, το 9ο Π.Τ. Ανατολικής Στερεάς του Ο.Ε.Ε. δηλώνει, ότι πάντοτε το Περιφερειακό Τμήμα το έπραττε ως αναγνώριση σε όποιον καταλάμβανε υψηλόβαθμη θέση στη δημόσια διοίκηση.

Από εδώ και στο εξής για τη διαλεύκανση των καταγγελιών αρμόδια είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστευόμαστε και η οποία έχει ήδη επιληφθεί της υποθέσεως. Οι νόμιμες ενέργειες του Ο.Ε.Ε. σε κάθε περίπτωση, εκκινούν μετά την αμετάκλητη δικαστική απόφαση των ελληνικών δικαστηρίων.

Ανεξάρτητα από κάθε έκβαση, η ως άνω υπόθεση δεν πρέπει να αποτελέσει αίτιο ή αφορμή υποβάθμισης ή διακοπής της λειτουργίας της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας, που εξυπηρετεί την περιοχή μας, εξέλιξη που θα αποτελούσε πλήγμα στην ευρύτερη κοινωνία της Εύβοιας.

Ακολουθείστε μας στο Google News