Η νέα παιδική συλλογή κορυφαίων εταιρειών στο παιδικό ντύσιμο για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 17-18, στο Κουφέτο New Born στη Χαλκίδα, φέρνει τα παιδιά πίσω στα θρανία με μοναδικό στυλ!

Καθώς οι καλοκαιρινές διακοπές βρίσκονται ήδη στο τέλος τους και ο Σεπτέμβριος μας  «χτύπησε» την πόρτα, είναι η ώρα να ξεκινήσει η προετοιμασία των μικρών μας φίλων για τη νέα σχολική χρονιά! Στο Κουφέτο New Born θα βρείτε όλα όσα χρειάζονται για μία χαρούμενη επιστροφή στα θρανία, γεμάτη στυλ!
Οι νέες συλλογές ξεχωρίζουν για τους παιχνιδιάρικους συνδυασμούς και τα μοντέρνα σχέδια. Ρίγες, αστέρια και ιδιαίτερα prints δημιουργούν μοναδικές εμφανίσεις, ενώ ξεχωρίζουν οι ανάγλυφες στάμπες, είτε μάλλινες είτε με γκλίτερ και τα υφασμάτινα patches που κοσμούν τα ρούχα. 
blank
Άνετες φόρμες και φούτερ σε υπέροχα χρώματα, τζιν παντελόνια, θα κάνουν την καθημερινότητά των παιδιών ακόμα πιο διασκεδαστική.
blank
Η υψηλή ποιότητα των υφασμάτων των εταιρειών Diesel, Hatley, Billiblush, Keen organic, Balloon chic εγγυάται την αντοχή τους, ακόμα και στις πιο «αντίξοες» συνθήκες, όπως το παιχνίδι στην παιδική χαρά και το συχνό πλύσιμο, τα χρώματα διατηρούνται ζωντανά για πολύ περισσότερο.
blank
Με έμφαση στον καινοτόμο σχεδιασμό και την ποιότητα, οι συλλογές που θα βρείτε στο Κουφέτο New Born για το φθινόπωρο / χειμώνα 17-18, υποδέχονται τη νέα σχολική χρονιά με χαμόγελα και μοναδικό, μοντέρνο στυλ.
Στο Κουφέτο New Born  θα βρείτε παιδικά ρούχα για ηλικίες από 1 εώς 14 ετών.
Κουφέτο New Born 
Δώρο – Παιχνίδι – Ρούχο
Υπεύθυνη Μαίρη Σιβρή
Αβάντων 23 – Χαλκίδα
Τηλέφωνο: 2221060009
Ακολουθείστε μας στο Google News