Ο κανόνας πως τα σανδάλια αποτελούν παπούτσια μόνο των casual looks μας δεν ισχύει για το φετινό καλοκαίρι. Στο κατάστημα Μαστροβασίλης στη Χαλκίδα, θα βρείτε σανδάλια σε σούπερ τιμές και σε πολλά σχέδια.

Είναι γεγονός πως αποτελούν τα πιο πολυφορεμένα κι άνετα παπούτσια των summer outfits μας και είναι λογικό να δυσκολευόμαστε να τα αποχωριστούμε όταν πρόκειται να φορέσουμε τα ψηλοτάκουνα των βραδινών outfits.

Για το λόγο αυτό οι τάσεις της μόδας «έβαλαν» το χεράκι τους τη φετινή σεζόν κάνοντας τα σανδάλια εντυπωσιακά παπούτσια που απέκτησαν πολλές λωρίδες, ανέβηκαν στον ψηλά αστράγαλο, πήραν λάμψη από τις μεταλλικές υφές και μπόρεσαν να ανταποκριθούν σε όλες τις περιστάσεις.

Αξίζει λοιπόν πέρα από το καθημερινό denim look ή casual style, να τα δοκιμάσετε με το επίσημο maxi φόρεμά σας για cool & stylish αποτέλεσμα!

Οι αρχικές τιμές των σανδαλιών είναι: σανδάλια με κορδόνι Gianna Kazakou αρχική 75€, σανδάλια Esthisis με το ερωτηματικό και το θαυμαστικό αρχική 59€, σανδάλια μαύρα Gianna Kazakou με χρυσή αλυσίδα 69€. Όλα από το κατάστημα Μαστροβασίλης στη Χαλκίδα.

Μαστροβασίλης – Υποδήματα: Κριεζώτου 42, Χαλκίδα | Τηλ.:2221022771