Ο Σύλλογος τουριστικών καταλυμάτων Βόρειας Εύβοιας θα συμμετάσχει στην έκθεση τουρισμου PHILOXENIA που θα διεξαχθεί από 8 – 10 Νοεμβρίου 2019 στην Θεσσαλονίκη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

Στα πλαίσια της άψογης και αξιοπρεπής συνεργασίας μας με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σας ενημερώνουμε ότι από την 8η Νοεμβρίου 2019 έως και την 10η Νοεμβρίου, αποστολή του συλλόγου μας θα βρίσκετε στην Θεσσαλονίκη στην έκθεση PHILOXENIA στο περίπτερο 15 της περιφέρειας, ώστε να προωθήσουμε την βόρεια Εύβοια.

Στο σημείο αυτό, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι στις εκθέσεις τουρισμού ο σύλλογός μας, δεν προωθεί ιδιωτικές επιχειρήσεις-όπως συνηθιζόταν ως τώρα από άλλον φορέα της Αιδηψού-αντιθέτως διαφημίζουμε όσο καλύτερα και πληρέστερα την ευρύτερη περιοχή μας, τις ομορφιές της, τις παροχές, τις δραστηριότητες και την απαράμιλλη ομορφιά της. Το υλικό που θα διαμοιραστεί, αφορά σε όλο τον δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού και οι συναντήσεις B2B που θα πραγματοποιηθούν θα έχουν ως στόχο την παρουσίαση κάθε γωνιάς του δήμου μας με βίντεο, φωτογραφικό υλικό και σπότ ώστε ο εκάστοτε τουριστικός πράκτορας να δελεαστεί και να προσκληθεί στην περιοχή μας.

Ο Σύλλογος μας προωθεί την περιοχή και όχι ‘’τα δικά μας καταλύματα και ξενοδοχεία’’. Οι εκπρόσωποί μας θα προωθήσουν την μαγεία της βόρειας Εύβοιας και όχι συγκεκριμένα ενοικιαζόμενα και ξενοδοχεία.

Σας ευχαριστούμε θερμά, είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, πάντα ανοιχτοί σε παρεμβάσεις σας και πάντα αμετακίνητοι στο πνεύμα του συλλόγου μας για το καλό όλων.