Οι 70s επιρροές, όπως το βελούδο, τα παντελόνια καμπάνα και τα έντονα prints εμφανίστηκαν στις πασαρέλες για τον χειμώνα του 2015. Στο κατάστημα γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ Εξαρχής σας βρήκαμε τα πιο όμορφα boho ρούχα.

Ο τρόπος να εντάξουμε την τάση των 70s στο προσωπικό μας στυλ είναι με κομμάτια- κλειδιά που συνδυάζονται τόσο για καθημερινά όσο και για βραδινά looks.
Όπως αυτή η φούστα της Access με τα πολυμορφικά σχέδια και το διαχρονικό μαύρο ζιβάγκο, που παραπέμπουν στην καυτή εποχή των 70s.
Τα μάλλινα ζιβάγκο αποτελούν ένα από τα βασικά κομμάτια του χειμώνα, ενώ τα είδαμε σε διαφορετικές εκδοχές τόσο στη πασαρέλα όσο και στο street style.
Συνδυάστε τα με την closs φούστα Access, με μαύρα φαρδιά παντελόνια ή την δερμάτινη φούστα, αλλά και εφαρμοστά σακάκια που παράπεμπαν στο 70s look, τα οποία θα σας δώσουν ένα μοντέρνο αέρα, αποδεικνύοντας πως ένα άκρως διαχρονικό κομμάτι μπορεί να γίνει η βάση για μια stylish εμφάνιση.
Και φυσικά μην ξεχνάτε τις ψηλές μπότες σας, επιλέξτε μία μπότα σε χρώμα ταμπά για να την φοράτε από το πρωΐ εως το βράδυ.
Κατάστημα Εξαρχής | Σαλονικιού 6 | Χαλκίδα 2221060310