Γυρνάμε σελίδα και γράφουμε μαζί ένα νέο κεφάλαιο. Πιο όμορφο, αισιόδοξο και ελπιδοφόρo!

Με κεντρικό μήνυμα «Γίνε μέρος μας», η νέα καμπάνια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προβάλλει την ξεχωριστή ομορφιά των ποικίλων προορισμών της Βόρειας Εύβοιας και τις νέες εμπειρίες που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες κάθε εποχή.

Μη μείνεις μόνο παρατηρητής στη νέα ιστορία που αρχίζει να εκτυλίσσεται μπροστά μας. Σε προσκαλούμε να έρθεις να γευτείς τα τοπικά μας εδέσματα και να γνωρίσεις τους ανθρώπους μας. Ζήσε στιγμές που θα σου μείνουν αξέχαστες. Εξερεύνησε μέρη που θα σε εντυπωσιάσουν. Δημιούργησε φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ

Εξερευνήστε τα χωριά της Βόρειας Εύβοιας μέσα από την εφαρμογή Vamoos.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για τα ιστορικά, πολιτιστικά και φυσικά μνημεία της περιοχής, ακολουθώντας τις διαδρομές με το όχημά σας.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ

Η Εύβοια, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, εκτός από ένας ελκυστικός προορισμός είναι παράλληλα και ένας τόπος περήφανος και ζωντανός. Ψυχή του τόπου είναι οι κάτοικοι και τα μέρη όπου ζουν, τα όμορφα χωριά και οι κωμοπόλεις, που αποτελούν και τον πυρήνα της ύπαρξής τους. Οι Ευβοιώτες αγαπούν τον τόπο τους και αυτήν τη βαθιά αγάπη προσπαθούν να την μεταδώσουν στον επισκέπτη μέσω της φιλοξενίας τους.

Έλα και Γίνε μέρος μας!

Μπορείς να επισκεφτείς τη διαδικτυακή σελίδα και να μάθεις περισσότερα, εδώ.

Ακολουθείστε μας στο Google News