Η παραλία Αγία Παρασκευή στη Νότια Εύβοια απέχει μόλις 30 λεπτά από την Κάρυστο. Στο κέντρο της παραλίας βρίσκεται μία καντίνα που φτιάχνει δροσερά καφεδάκια, τόστ, χυμούς, μπύρες και πολλά ακόμη. Οι ντόπιοι διοργανώνουν και πάρτυ στην καντίνα, κάτι που την κάνει ευρέως γνωστή σε πολύ κόσμο από την Αθήνα.

Η παραλία έχει μικρά βοτσαλάκια γυαλιστερά και καταγάλανα νερά. Έχει επίσης ξαπλώστρες για τους πιο καλοπερασάκηδες και ψάθινες ομπρέλες. Όμως είναι χαλαρά, οι ξαπλώστρες είναι απλωτές και δεν γίνεται χαμός.

Παραλία Αγία Παρασκευή

Η παραλία είναι εκτεθειμένη στους ανέμους οπότε τις ημέρες που τα μποφόρ είναι αρκετά θα δυσκολευτείτε.

Είναι αρκετά μεγάλη παραλία και λίγο πιο πάνω είναι το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής. Τα νερά της είναι απίθανα, καθαρά και καταγάλανα.

Πώς θα πάτε στην Παραλία:

Για να πάει κάποιος στην Παραλία Αγίας Παρασκευής στην Κάρυστο ακολουθεί τον κύριο παραθαλάσσιο δρόμο της πόλης δυτικά. Περίπου 7,5 km από το κέντρο της πόλης, ο δρόμος είναι ψηλά, σ΄ ένα λόφο πάνω από τις ακτές.
Μπροστά, κάτω, προς νότο, κανείς διακρίνει μια σειρά μικρών κάβων με προστατευμένες παραλίες ανάμεσά τους. Είναι οι παραλίες της Αγίας Παρασκευής.

Που θα φάτε στην Παραλία Αγίας Παρασκευής στην Κάρυστο:

Στην Πόλη της Καρύστου υπάρχει πληθώρα επιλογών για καφέ, ποτό ή φαγητό. Δείτε εστιατόρια, ψαροταβέρνες, πιτσαρίες και ψητοπωλεία στην Κάρυστο.

Που θα μείνετε στη Παραλία Αγίας Παρασκευής στην Κάρυστο :

Η Πόλη της Καρύστου διαθέτει πληθώρα επιλογών διαμονής. Δείτε Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Κάμπινγκ στην Κάρυστο.

 

 

Ακολουθείστε μας στο Google News