Η παραλία Κοχύλι είναι μία από τις ομορφότερες και η πλέον προσιτή παραλία της γραφικής Λίμνης Ευβοίας.

Με αρκετές όμορφες άλλα πιο «άγριες» παραλίες, από την Μονή Γαλατάκη μέχρι και τον δρόμο που πάει προς Ροβιές και Αιδηψό, η Λίμνη διαθέτει πληθώρα επιλογών.

Η παραλία στο Κοχύλι, μόλις 2 χλμ. από το κέντρο της Λίμνης προσφέρει κάτι για όλους. Είναι ιδανική για αυτούς που θέλουν να απολαύσουν τα νερά του Ευβοϊκού κάτω από τα πεύκα, να έχουν τις ανέσεις μίας οργανωμένης παραλίας ή οικογενειακώς με τα παιδιά τους.

Η παραλία Κοχύλι στην Λίμνη διαθέτει beach bars με ομπρέλες και ξαπλώστρες

Η παραλία Κοχύλι στην Λίμνη διαθέτει beach bars με ομπρέλες και ξαπλώστρες

Πεύκα που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα στη μία πλευρά της, λεπτό βοτσαλάκι που την κάνει ιδανική και για τα πιτσιρίκια, beach bar και οργανωμένο τμήμα με ομπρέλες, ξαπλώστρες και ντους για όσους αναζητούν τις ανέσεις αλλά και αρκετά μεγάλη σε μήκος για όσους θέλουν να απομονωθούν.

Στην ξύλινη προβλήτα κάνουν βουτιές μικροί και μεγάλοι

Στην ξύλινη προβλήτα κάνουν βουτιές μικροί και μεγάλοι

Μία ξύλινη προβλήτα στην άκρη της οργανωμένης πλαζ προσφέρει ατελείωτες στιγμές διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους.

Πως θα πάτε

Από Χαλκίδα η Λίμνη Ευβοίας απέχει 80 χιλιόμετρα που θα τα διανύσετε με το αυτοκίνητο σε περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά μέσα από μία πανέμορφη διαδρομή αλλά και δύσκολη για όσους ζαλίζονται καθώς ο δρόμος έχει αρκετές στροφές.

Από Χαλκίδα κατευθύνεστε προς Αρτάκη και Βόρεια Εύβοια, αφού περάσετε την Αρτάκη, συνεχίζετε προς Καστέλα και ανηφορίζετε τον Άγιο προς Προκόπι που βρίσκεται και το ιερό προσκύνημα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου. Συνεχίζεται προς Μαντούδι και μετά από λίγα χιλιόμετρα θα δείτε πινακίδα στα αριστερά σας προς Λίμνη. Μερικά μέτρα πριν την Λίμνη στην διασταύρωση κάνετε δεξιά με τον δρόμο να πηγαίνει προς Ροβιές, Ήλια και Αιδηψό. Στο 1 χιλιόμετρο και στα αριστερά σας, βρίσκεται η παραλία Κοχύλι.

Διαμονή και Φαγητό

Στην γειτονική Λίμνη έχει πάρα πολλές επιλογές για φαγητό και για όλα τα γούστα. Υπάρχουν ενοικιαζόμενα και ξενοδοχεία τόσο μέσα στην Λίμνη όσο και στον δρόμο που βρίσκεται η παραλία Κοχύλι.

Ακολουθείστε μας στο Google News