Η παραλία της Κρύας Βρύσης είναι από τις μεγαλύτερες παραλίες σε έκταση στο σύνολο του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και θεωρείται ως η νότια προέκταση της διάσημης παραλίας της Αγίας Άννας.

Βρέχεται από τα παγωμένα αιγαιοπελαγίτικα νερά και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η πλούσια άμμος και μέσα στη θάλασσα.
Στην είσοδο της παραλίας θα συναντήσετε την οργανωμένη πλαζ όπου τους θερινούς μήνες σφύζει από ζωή και ο κόσμος κατακλύζει τις καφετέριες, τα γραφικά ταβερνάκια για φρέσκο ψαράκι και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια – studios στην καρδιά του μικρού εξελισσομένου παραθεριστικού οικισμού Κρύα Βρύση που ταυτίζεται με μια από της σημαντικότερες πόλεις της Εύβοιας την αρχαία Κήρινθο.

Κάνοντας περίπατο κατά μήκος της πανέμορφης παραλίας, θα δείτε σαν οπτασία μία μικρή λιμνούλα γεμάτη βάρκες και μια ξύλινη γέφυρα. Περνώντας το γεφυράκι περίπου στα 50 μέτρα είναι «κρυμμένη» η άλλη πλευρά της Κρύας Βρύσης η πιο άγνωστη… και απίστευτα ονειρεμένη. Μια prive μικρή παραλία, ένας κολπίσκος με αναζήτηση… μέσα σε βράχια ιδανικός για πιο μοναχικές στιγμές. Θα σας ενθουσιάσει!

Η παραλία της Κρύας Βρύσης ενδείκνυται για ελεύθερη κατασκήνωση.

Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ συνεργάστηκαν η δημοσιογράφος Νάνσυ Καπελαρή και ο οπερατέρ – φωτογράφος Ορέστης Γεωργιάδης.

Γιάννης Μπουροδήμος, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΚΙΝΑΛ - 2019